Schilderwerk, onderhoudsplan, behangen

Uw huis als nieuw met goed schilderwerk

Wist u dat regelmatig onderhoud kan bijdragen aan de waarde van uw huis? Dit geldt niet alleen voor de muren, plafonds en wanden, maar ook voor bijvoorbeeld de kozijnen. De levensduur van het hout wordt in stand gehouden als u de kozijnen bijtijds laat bijwerken door een schilder. Maak gebruik van uw lokale vakschilder uit Renkum voor korte lijnen en heldere afspraken.

Schilderwerk

Wij adviseren u om eens in de twee jaar uw schilderwerk te laten beoordelen op technische gebreken of eventuele mechanische beschadigingen. Een preventievemaatregel: als er vroeg in het proces wordt ingegrepen, bespaart u dit uiteindelijk kosten.

Onderhoudsplan​

Met een goed onderhoudsplan voor buitenschilderwerk houdt u de controle op het onderhoud van uw woning. Het geeft u inzicht: u weet precies wanneer u uw woning opnieuw moet laten bijwerken door een schilder.

Behangwerk

Heeft u uw oog laten vallen op een leuk behang? Het plakken ervan is een nauwkeurig karwei waarvoor u veel geduld moet hebben. Geen zin in gedoe? Dan bent u sneller klaar als u het behangen overlaat aan iemand met veel kennis en ervaring.

De schilder met duidelijke afspraken

Altijd bereikbaar via de telefoon, whatsapp of e-mail

Neem contact op